Annual Rock Show

ANNUAL ROCK SHOW 2023

Annual Rock Show er en minifestival som i år arrangeres 10. og 11. november. I år har vi gleden av å utvide festivalen til to dager, henholdsvis på Bastard Bar og Isbjørn Scene.

Fredag 10.11 – Bastard Bar

På Bastard Bar blir det en knallhard aften, fredag 10.11. Det er med stor glede at bandene denne kvelden er KOBOL og Skeleton Grinder!

KOBOL er et Powerviolence-band fra Tromsø som er kjent for å spille tung og kjapp hardcore. Musikken passer godt for de som liker musikken sin høylytt og kompromissløs.

Med rusten spiker i forsterkeren, og en sound som speiler 90-tallets dødsmetallbølge, leverer SKELETON GRINDER en kompromissløs opptreden.

Dørene åpnes 20:00 – billetter kjøpes i døra

CC: 275,- inkludert billettavgift


Lørdag 11.11 – Studenthuset Driv, Isbjørn scene

Det er med stor glede i år å presentere Bailltak, Desert State of Mind og Ohmwork på Isbjørn Scene, lørdag 11.11!

BAILLTAK, leverer hardtslående metal fra det iskalde nord! Vadsøbandet spiller i Tromsø for første under årets Annual Rock Show.

DESERT STATE OF MIND er et femmannsband fra Tromsø, dannet i 2018. Inspirert av Queens of the Stone Age, Wolfmother og Kyuss spiller de tung, riffdrevet desert rock.

OHMWORK er en powertrio fra Tromsø. Drivende tungrock med solide doser inspirasjon fra sent ’70- og tidlig ’80-tall. Bland med nåtidens metal og noen spor av prog – Det er lyden av Ohmwork! Lo and behold! 13. oktober slipper bandet deres sjette album, In Hindsight!

Dørene åpnes 20:00

CC: 225,- (student)

CC: 275,- inkludert billettavgift